Børn i sorg og krise

Kursets formål er at give redskaber til at håndtere samtaler med børn i sorg og krise.

Målgruppe: lærere og pædagoger, der arbejder med eller påtænker – at arbejde med børn i forskellige sorg- og krisesituationer.

Indhold: Af og til kan voksne føle sig udfordret af børns spørgsmål til livet. Hvad og hvordan skal man svare? Sagen er, at hvad børn ikke ved, har de ondt af. Hvordan taler vi voksne med børn om mening, Gud, døden, terror, brudte relationer og alt det andet, som gør ondt og er svært?

Hvordan finder vi balancen mellem at være lærer/pædagog og være fortrolig samarbejdspartner? Hvordan er forholdet mellem skam og skyld i samtale med børn? Flere kristne friskoler har etableret grupper for børn i sorg og krise. Vi vil dele erfaringer, glæder og frustrationer i dette svære, men vigtige felt.

Program: Boern-i-sorg-og-krise

Tilmeldingsfrist: 20. september 2017 på jvj@kristne-friskoler.dk