Samarbejde med forældre og samtalens kunst - fyraftensmøde for pædagogisk personale

Kursusprogram fyraftensmøde Lykkegårdskolen

Formål: At få omsat sin viden og kunnen til flere redskaber, så formidlingen og kommunikationen fortsat bliver brugbar for alle. Målet er at fokusere på forældresamarbejdets styrker, en aner-kendende tilgang og ikke mindst børnenes udvikling og trivsel. Her er det ofte de små detaljer der gør en forskel for alle parter.

Målgruppe: Det pædagogiske personale i daginstitutioner og SFO’er.

Indhold: Oplægget vil handle om, hvordan man kan få fortalt det, som kan være svært at sige og snakke med forældre om i dagligdagen, og hvordan der tages ansvar for de planlagte samtaler. Her vil vi sætte fokus på kommunikationens værktøjer, refleksionsprincipper og parters ligeværdighed i samarbejdet. Her handler det nemlig meget om hvem man er og om ens egen kommunikationsform og væremåde.

Emnet vil også på en humoristisk måde tage pulsen på forældrerollen og personalets funktion og ageren i dag på godt og ondt.

Tilmelding inden den 20.09.2020 til fkf@kristne-friskoler.dk

Oplysninger