Google-generationen og I-Prøven ...AFLYST

Kursets formål er at klæde dansklærere på til at håndtere den nye generation af unge, hvor Google er blevet den foretrukne kilde til information. Formålet er endvidere at klæde lærerne på til at håndtere den nye prøveform i dansk skriftlig fremstilling, hvor der er adgang til internettet.

Målgruppe: dansklærere i 7.-9. klasse

Indhold: Forskning viser, at søgning, vurdering og brug af informationer fra nettet ikke er nemt for eleverne. Kurset vil give inspiration til at styrke elevernes arbejde med søgning, udvælgelse og brug af information og inspiration i den skriftlige besvarelse.

Kurset vil desuden give indblik i de forskellige typer af opgaver, som eleverne vil kunne møde til prøven, og hvordan de kan gribe dem an. Du får indsigt i vurderingskriterierne, der ligger til grund for bedømmelsen, og hvordan du med fordel kan bruge disse i din egen vurdering.

Program: Googlegenerationen-og-iProeven

Tilmeldingsfrist: den 15. september 2017 til jvj@kristne-friskoler.dk