Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Læringsledelse fortsat

Tilbud fra COK v. Anette Leonhardt om konsulentbistand til det fortsatte arbejde

Her er er oplægget:

Tilbud på ledelsessparring

 

Formål

At understøtte skoleledelserne i at udfylde deres ledelsesrolle

At understøtte skoleledelsernes refleksion over egen ledelsespraksis

At videreudvikle skoleledernes viden, færdigheder og kompetencer inden for strategisk ledelsesadfærd i forandringsprocesser

 

Om forløbet

Forløbet er praksisnært, og det enkelte ledelsesteam/den enkelte skoleleder udvælger den problemstilling og/eller læringsmål, de ønsker at arbejde med.

 

Ledersparringen kan foregå på den enkelte skole eller i grupper af 2-3 skoler. Ved at organisere ledelsessparringen i grupper, kan videndeling og refleksion indbygges og optimere læringsmulighederne. Dette underbygger lederens/ledelsesteamets egen læring og styrker samtidig netværksdannelsen mellem de enkelte ledelsesteam og giver basis for øget robusthed.

 

Ledelsessparring på den enkelte skole: 3 gange 2 timer

Ledelsessparring i grupper af 2-3 skoleledelsesteam: 3 gange 4,5 time

 

Honorar

Ledelsessparring på den enkelte skole: 10.800 kr. eksklusiv moms og omkostninger til transport. (Transport beregnes efter statens takster). Den angivne pris forudsætter en geografisk koordinering, så der placeres 2 ledelsessparringer på samme dag.

Ledelsessparring i grupper af 2-3 skoleledelsesteam: 24.300 kr. eksklusiv moms og omkostninger til transport. (Transport beregnes efter statens takster)

 

 

Anette Leonhard

Chefkonsulent

T: 8779 6328
M: 2148 0390

E: al@cok.dk

Oplysninger