Børn i sorg og krise

Indhold: Pædagogen og læreren er ofte nogle af de første, som møder barn og familie, når disse rammes af sorg, tab og kriser. Kurset fokuserer på, hvordan vi møder barnet, familien og deres relationer, når hele deres verden ramler sammen? Hvordan taler vi med børn og forældre om mening, håb og fremtid, når Gud opleves som død eller som én, der på det groveste har svigtet. Når brudte relationer er håbs- og meningsløse? Når savn, skyld, skam og samvittighedskvaler sluger livet? Hvordan handler vi i forhold til de andre børn i skolen/daginstitutionen? Hvordan finder vi som lærere og pædagoger kræfter og overskud til at hjælpe uden selv at gå ned?

Formål: At give redskaber til at håndtere samtaler med børn i sorg og krise.

Målgruppe: Pædagoger og lærere, der arbejder med børn i sorg- og krisesituationer.

Kursusprogram Børn i sorg og krise

Tilmeldingsfrist: den 01. oktober 2021

Oplysninger