Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

FKF sender brev til undervisningsministeren

Debatten om visse artikler på hjemmesiden AdamogEva.dk har i de seneste dage bølget på både netmediet Skolemonitor og i Kristeligt Dagblad.

Ud over at udtale sig i artiklen i Kristeligt Dagblad har formand for FKF, Thorkild Bjerregaard, i dag sendt et brev direkte til undervisningsministeren. Målet er at udrede de misforståelser, der har floreret i en del af Skolemonitors og Kristeligt Dagblads dækning af sagen. I brevet til ministeren skriver Thorkild Bjerregaard blandt andet:
“Vi kan ikke på nogen måde stå inde for, at skoler bruger undervisningsmaterialer, der sidestiller homoseksualitet med incest og vold. Som kristne friskoler tager vi stærkt afstand fra sådanne materialer og formuleringer, som strider direkte mod vores værdigrundlag, der netop er baseret på ligeværd og plads til alle. Vi har ingen indikationer af, at der skulle være blevet brugt materialer og artikler med det beskrevne indhold på skolerne, men vi har i dag skrevet til alle vores medlemsskoler og præciseret, at de skal sikre, at al undervisning i Sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab både står mål med undervisningen i folkeskolen og lever op til alle frihed- og folkestyrekrav.”
Se artikel fra Kristeligt Dagblad den 2/10 her: https://www.kristeligt-dagblad.dk/…/minister-vaemmes…