Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

FKF udvider medarbejderstaben

Torben Mathiesen er ansat i en nyoprettet stilling

Bestyrelsen i FKF er glad for at kunne informere om at Torben Mathiesen d. 1. december træder ind i en nyoprettet stilling som pædagogisk konsulent i Foreningen af Kristne Friskoler.

Der har i længere tid været lagt op til at ansætte en ny medarbejder i FKF. Økonomien var på plads og skolerne efterspurgte mere power. På den baggrund satte bestyrelsen en proces i gang sammen Mercuri Urval. Og den proces har nu resulteret i at Torben Mathiesen har sagt ja til at indgå i arbejdet for de kristne friskoler fra 1. december.

Torben Mathiesen kommer fra en stilling som landsleder i bevægelsen og “Ordet og Israel” gennem de sidste 11 år. Torben er uddannet lærer, har været ansat på efterskole og friskoler og har taget en diplomuddannelse i ledelse.

Torben siger selv: ”Jeg har valgt at søge en ny stilling med nye og spændende udfordringer, som jeg glæder mig meget til, og som – er jeg overbevist om – er et rigtigt godt næste skridt i mit arbejdsliv.”

Torben starter som sagt 1. december, men skolelederne vi l få lejlighed til at møde ham allerede d. 22. september, hvor han kommer og besøger os på skolelederkurset i Vejle.