For skolerne

Relevant besked indsættes her

Kommende kurser

Vi afholder løbende en række kurser relevante for alle områder af skolerne. Vi annoncerer også andre interessante begivenheder i relation til arbejdet.

Kig nærmere

Naturen i daginstitutionen, SFO og 0.-3. klasse

Formål: At inspirere til at bruge naturen i forhold til børnenes frie leg og ved målrettede aktiviteter og undervisning. At kursisterne får inspiration til at arbejde tværfagligt og bygge bro mellem børnehave, skole og SFO.

Målgruppe: Personale som primært har ansættelse i daginstitution og/eller SFO og indskolingen.

Indhold: Kurset foregår primært udendørs, hvor skoven med skovhytterne ved Randers Kristne Friskole danner rammen for kurset. Med afsæt i aktiv leg og læring kommer kursisterne til at veksle mellem forskellige workshops. Der vil blive prioriteret tid til at dele viden og danne netværk på tværs af institutioner og skoler.

Kursusprogram Naturen i daginstitution, SFO og 0.-3. kl

Tilmeldingsfrist: den 24. juni 2021 til fkf@kristne-friskoler.dk