For skolerne

Relevant besked indsættes her

Kommende kurser

Vi afholder løbende en række kurser relevante for alle områder af skolerne. Vi annoncerer også andre interessante begivenheder i relation til arbejdet.

Kig nærmere

Den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse

Din arbejdsmiljøpartner udbyder den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse i samarbejde med Friskolerne, Danmarks Private Skoler, Foreningen af Kristne Friskoler, Deutscher Schul- und Sprachverein, Efterskoleforeningen, Foreningen af Folkehøjskoler i Danmark og Frie Skolers Lærerforening. Uddannelsen er den obligatoriske 3-dages arbejdsmiljøuddannelse for medlemmer af virksomhedens arbejdsmiljøorganisation.

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse giver ledere og arbejdsmiljørepræsentanter viden og værktøjer til at håndtere arbejdsmiljøet i på egen skole. På uddannelsen vil der blive taget udgangspunkt i deltagernes eget arbejdsmiljø og hvordan deltagerne kan løse konkrete opgaver i arbejdsmiljøet på deres arbejdsplads.

Arbejdsmiljøuddannelsen afholdes på følgende tidspunkter:
Scandic Aalborg, 3.-5. marts 2020, kl. 8.30-16.30, kr. 3.745,-
Scandic Odense, 24.-26. marts 2020, kl. 8.30-16.30, kr. 3.745,-
Scandic Roskilde, 28.-30. april 2020, kl. 8.30-16.30, kr. 3.745,-
Hornstrup Kursuscenter 9.-11. juni 2020, kl. 8.30-16.30, kr. 3.745,-

Se mere her: http://forebyg.nu/den-obligatoriske-arbejdsmiljouddannelse-for-frie-skoler/