For skolerne

Relevant besked indsættes her

Kommende kurser

Vi afholder løbende en række kurser relevante for alle områder af skolerne. Vi annoncerer også andre interessante begivenheder i relation til arbejdet.

Kig nærmere

Workshop for kristendomslærere

Kursusprogram: Workshop-kristendomsmaterialer

Formål: Workshoppens formål er at give inspiration, tid og rum til at udarbejde egne undervisningsforløb til undervisningen i kristendomskundskab, der også er brugbare til deling med andre lærere i faget. Målet er, at hver deltager i løbet af workshoppen, udarbejder et undervisningsforløb på op til 6 lektioner. Emnerne vælges ud fra FKF’s læseplan.

Målgruppe: Alle lærere, der underviser i kristendomskundskab.

Indhold: Workshoppen indledes med et oplæg, hvorefter deltagerne arbejder individuelt eller i grupper. Der er korte oplæg undervejs og mulighed for sparring under hele processen. Torsdag aften er afsat til socialt samvær og hygge.

Tilmeldingsfrist: den 04. deember 2020