For skolerne

Relevant besked indsættes her

Kommende kurser

Vi afholder løbende en række kurser relevante for alle områder af skolerne. Vi annoncerer også andre interessante begivenheder i relation til arbejdet.

Kig nærmere

Natur, udeliv og science

Kursusprogram: Natur, udeliv og science 2020

Formål: At give forståelse for, idéer til og tryghed og glæde ved at inddrage naturen i SFO-børnenes frie leg og målrettede aktiviteter. At medvirke til at klæde personalet på til at give børnene udviklende oplevelser med afsæt i glæde, nysgerrighed, udforskning og gode normer.

Målgruppe: Kurset henvender sig til personale som har interesse i at bruge naturen som et ekstra pædagogisk rum. Kurset er primært målrettet SFO personale, men er også relevant for det personale som arbejder med institutionens ældste børn.

Tilmeldingsfrist: 25.06.2020 til jvj@kristne-friskoler.dk