Matematiklærer søges til Hovedstadens Privatskoler Filipskolen snarest muligt

Løbende ansøgning og samtaler

Matematiklærer søges til Hovedstadens Privatskoler Filipskolen snarest muligt

Tror du på at læring og trivsel er hinandens forudsætninger? Brænder du for at gå foran eleverne med nysgerrighed og nærvær samt være med til at skabe inkluderende læringsmiljøer? Ønsker du at arbejde på en lille skole med gode muligheder for at danne relationer til elever og kolleger?

Vi søger én fuldtidslærer til fastansættelse.

Følgende fag har vores interesse: matematik, natur/teknologi, fysik/kemi, geografi og idræt.

Som lærer på Filipskolen vil du blive en del af en engageret og dynamisk medarbejdergruppe, hvor vi lægger stor vægt på trivsel, samarbejde og sparring. Beskriv i din ansøgning, hvad du ønsker at danne elever til igennem din pædagogiske praksis.

Vil du vide mere så se det fulde opslag på vores hjemmeside: