Jann Sjursen bliver ny sekretariatschef for Foreningen af Kristne Friskoler

Tidligere minister, generalsekretær for Caritas Danmark og formand for Rådet for Socialt Udsatte Jann Sjursen tiltræder 1. december som ny sekretariatschef i Foreningen af Kristne Friskoler (FKF) efter Hans Jørgen Hansen, der fratrådte 1. oktober.

Jann Sjursen bliver ny sekretariatschef for Foreningen af Kristne Friskoler

Efter en grundig proces er det en fuldstændig enig bestyrelse, der har ansat Jann Sjursen som ny sekretariatschef i FKF fra 1/12 2020.

Foreningen får med Jann Sjursen en særdeles erfaren sekretariatschef mener FKF’s formand, Thorkild Bjerregaard, der også er skoleleder på Midtjyllands Kristne Friskole:

“Vi er overbeviste om, at Sjursen er den rigtige til sammen med bestyrelsen at stå i spidsen for den fort- satte udvikling af FKF. Han har en solid ledelsesmæssig baggrund og et bredt kendskab til skoleliv, politik og det kirkelige Danmark. Vi ser alle meget frem til samarbejdet.”

Jann Sjursen, der senest har været generalsekretær for Caritas Danmark og formand for Rådet for Socialt Udsatte, glæder sig til sporskiftet:

“Jeg ser rigtig meget frem til at komme med på holdet for de kristne friskoler. Skolerne leverer et kanon undervisningstilbud med faglig og pædagogisk tyngde og med de kristne værdier som varemærke. Der er masser af erfaring at trække på og en sund dynamik i den forskellighed, der også findes skolerne imellem, blandt eleverne og i forældrekredsen.”

“Nu skal jeg finde “min indre lærer” frem igen. Jeg begyndte jo mit arbejdsliv som friskolelærer. Og så får jeg for brug i mine politiske erfaringer i forhold til det pres, de frie skole er blevet mødt med fra politisk hold de seneste år”, fastslår Sjursen, der også er tidligere minister og folketingsmedlem.

Jann Sjursen tiltræder stillingen den 1. december i år.