Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Forening af Kristne Friskoler

Foreningen af Kristne Friskoler blev stiftet i 1971. I 2018 har foreningen 34 medlemsskoler med 7624 elever og over 800 ansatte.

Medlemsskolerne repræsenteres ved den enkelte medlemsskoles bestyrelsesmedlemmer og daglig ledelse (skoleleder, viceleder, afdelingsleder). Generalforsamlingen er foreningens øverste instans, hvor repræsentanter for den enkelte skoles bestyrelse og daglige ledelse har stemmeret.

Foreningen støtter medlemsskolerne ved konsulentbistand til skolebestyrelser og skolernes daglige ledelse i spørgsmål om økonomi, personale- og ansættelsesforhold og den omfattende lovgivning, som har indflydelse på skolehverdagen. Der udsendes orienteringmails, som er et nyhedsbrev til skolernes bestyrelse og daglige ledelse, se under nyheder.

Der udbydes kurser og informationsmøder til daglig ledelse, andre ansatte og til bestyrelsesmedlemmer både i eget regi og sammen med øvrige skoleforeninger.

Ved start af ny kristen friskole støtter foreningen i denne proces – se mere under skolepuljen.

FKF har eget forlag: Kristent Pædagogisk Forlag, som udgiver bøger og undervisningsmaterialer, der understøtter foreningens formål. Se nogle af udgivelserne i webshoppen.


Sekretariatet

Foreningens daglige drift varetages af et sekretariat, der yder konsulentbistand
til medlemsskolerne vedr. økonomi, personaleforhold og lovgivningsforhold.


Jette Vibe Filbert
Forretningsfører

jvj@kristne-friskoler.dk
Tlf.: 97 35 20 99

Torben Mathiesen
Pædagogisk konsulent

tkm@kristne-friskoler.dk
Tlf.: 29 66 79 12

Carsten Vesterager
Daginstitutionskonsulent

cav@kristne-friskoler.dk
Tlf.: 22 31 21 25