Hvorfor støtte de kristne friskoler

I en kompleks verden har børn brug for voksne, der har et meningsbærende livssyn – og som vil være nærværende i børns liv.

De ansatte på en kristen friskole er derfor forpligtede på skolens kristne grundlag. Det lyder måske lidt bedaget, men de ansatte påtager sig en forbilledfunktion ikke kun i deres arbejdstid, men som helstøbte mennesker. Vi tror, at værdier videregives langt bedre ved levende forbilleder end ved teoriundervisning.

Det enkelte barn skal behandles med omsorg, støtte, respekt og værdighed, for vi er alle ligeværdige. Det prøver vi hver dag, skoleåret rundt, at efterleve i de kristne friskoler.

Hvad kendetegner de kristne friskoler

En kristen friskole er…

• åben for alle, som vil gå i en skole der bygger på den kristne tro.
  • et åbent sted for både den svage og den dygtige elev, fordi vi tror, at alle er lige vigtige, værdifulde og elskede af Gud.
  • et dygtigt fagligt alternativ – også på IT-området.
  • et godt miljø, hvor der er respekt for hinanden.
  • en skole med en solid oplæring i den kristne tro.