Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Daginstitutioner - inkl. relevante dokumenter fra DLO

Hermed nyeste opdatering fra DLO vedrørende håndtering af den aktuelle situation om lukkeperioden og corona virus.

Nedenfor findes vejledning til ledelseshåndtering i denne særlige situation, skabelon til brev til forældre samt et udkast til en plakat I kan hænge op i institutionen.

På nuværende tidspunkt anbefaler DLO følgende i forhold til kriterier for adgang til nødpasning;

  1. 0-9 årige børn (tilpasset jeres aldersgruppe) hvis forældre varetager kritiske funktioner i det offentlige. Forældrene skal have afsøgt andre pasningsmuligheder.
  2. 0-9 årige børn (tilpasset jeres aldersgruppe) hvis forældre er ansat i en privat virksomhed, der ikke har hjemsendt medarbejderne. Forældrene skal have afsøgt andre pasningsmuligheder.
  3. Børn og unge der har særlige sociale, pædagogiske eller behandlingsmæssige behov, herunder tilfælde hvor forhold i barnets eller den unges hjem, begrunder et nødpasningstilbud.

Vedhæftet kan I se Børne- og undervisningsministerens brev med kriterier for nødpasning, som DLOs anbefalinger lægger sig op ad. Vi afventer som ministerens brev angiver, yderligere konkretisering.

Der vil i mange tilfælde fortsat være tale om en situation hvor det ledelsesmæssige skøn i den konkrete og aktuelle situation er i spil.

Foraeldreinformation-Corona – DLO

Foreloebige-kriterier-fra-ministeriet 13.03.2020 DLO

Ledelsesvejledning-DLO

Plakat-Coronavirus – DLO

Anbefalinger-ved-genaabning-DLO

Retningslinjer for fase 2 i genåbningen af dagtilbud (13.05.2020)

Sundhedsstyrelsens Vejledning og materialer ved genåbning af dagtilbud (opdateret 20.04.2020 – version 5.0)

 

Downloads

Downloads