FPnyt skoleåret 2021/22

26.02.2022

Politisk aftale om sommerens prøver og eksaminer:

Regeringen (Socialdemokratiet) og Folketingets partier har indgået en politisk aftale om, hvordan prøver og eksaminer skal håndteres resten af dette skoleår.

Læs nyheden her.

10.03.2022:

Alle Folketingets partier har den 25. februar 2022 indgået aftale om håndtering af grundskolens prøver i sommerterminen 2022. Aftalen bevirker, at der afholdes færre prøver i grundskolen end normalt, så der alene afholdes fire prøver i 9. klasse mod normalt syv prøver og fire prøver i 10. klasse mod normalt op til 11 prøver. Den obligatoriske praktiske/musiske valgfagsprøve i 8. klasse aflyses.

I kan læse mere om den politiske aftale her på Børne- og Undervisningsministeriets hjemmeside.

FAQ og vejledningsmateriale om sommerens prøver på Børne- og Undervisningsministeriets hjemmeside vil løbende blive opdateret.