Samarbejde med kommunerne

Vi er bevidste om at det lokale samarbejde mellem kommunerne og skolerne er meget forskelligt.

Foreningen af Kristne Friskoler har siden 2019 været en del af et samarbejde mellem Børne- og Undervisningsministeriet, Kommuneres Landsforening (KL), Danmarks Private Skoler – grundskoler og gymnasier og Dansk Friskoleforening.

Resultatet er en vejledning, der beskriver såvel formelle rammer og retningslinjer, og som bidrager med tips og idéer og highlighter de væsentligste ting, man skal huske i det lokale samarbejde mellem kommunerne, herunder folkeskolerne, og friskoler og privatskoler til gavn for børn og unges trivsel, undervisning og dannelse.