Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedForrige indlæg:

Spritny bog om dannelse på gaden!

FKF har netop udgivet bogen "Vi dør uden dannelse - kristne skolers perspektiver og muligheder". Bogen er et stærkt indlæg i samfundets debat om de dannelsessyn, der præger skoledriften i Danmark.

Spritny bog om dannelse på gaden!

Bogen tager afsæt i både den kristne og humanistiske dannelsestænkning, og den behandler nogle af de brandvarme temaer, der i disse år drøftes i forbindelse med dannelsesarbejdet: Forældreret, forkyndelsens plads i skolen og tidens store samtale om kønsidentitet.

Derudover forholder forfatteren sig til de enorme udfordringer for dannelsesarbejdet, som samfundets konstante fokus på økonomisk og teknologisk vækst medfører for skolerne.

Bogen er tæt på praksis, og den er relevant for alle med interesse for værdibaserede skoler og institutioner. For mennesker, der er engagerede i skoler og institutioner med et kristent værdigrundlag, er den et ”must-read”!

“Vi dør uden dannelse” er skrevet af konsulent i FKF, Torben Mathiesen, der er uddannet lærer og er master i humanistisk organisationsudvikling.

Køb bogen her: http://kristne-friskoler.dk/produkt/vi-doer-uden-dannelse/